2. Verrassingsbox - Middel
2. Verrassingsbox - Middel

Steun onze ondernemers in deze moeilijke tijd én red een heleboel lekkers van de verspilling met onze Verspilling is Verrukkelijk verrassingsbox!

€ 35,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Verrassingsbox Middel - 8 producten

Door de coronacrisis zitten veel ondernemers met hun handen in het haar. Maar kan jij ze een extra steuntje in de rug geven door onze verrassingsbox te bestellen. En zo pak je ook samen met ons voedselverspilling aan!

Wat er in de box zit?

Da's een verrassing! Jouw box wordt gevuld met 8 producten van onze ondernemers op basis van beschikbaarheid. Maar een ding kunnen we wel verklappen: ze zijn allemaal verrukkelijk én gemaakt van ingedriënten die anders verspild zouden worden.

Weggeven?

Wil je de box cadeau doen? Of wil je de box niet bij jezelf, maar bij een ander laten bezorgen? Geen probleem! Vul bij het afrekenen eenvoudig een ander bezorgadres is en wij regelen de rest. Goed bezig!

Grote aantallen bestellen?

We krijgen veel aanvragen vanuit bedrijven, instellingen en organisaties. Logisch, want ook zij willen hun bijdrage leveren aan een betere wereld met minder voedselverspilling. Wil je ook graag jouw medewerkers, leveranciers en/of klanten verrassen met onze unieke boxen? Laat het ons weten. Je kan eenvoudig het offerteformulier invullen, zodat we contact met je kunnen opnemen voor een passend voorstel. Daarbij is het mogelijk om precies op jouw wensen een aanbod te maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om bij grote aantallen de box te personaliseren of de inhoud aan te passen. Ook het meesturen van een kaartje is een optie.