1. Verrassingsbox - Klein
1. Verrassingsbox - Klein

Steun onze ondernemers in deze moeilijke tijd én red een heleboel lekkers van de verspilling met onze Verspilling is Verrukkelijk verrassingsbox!

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, nog dezelfde dag verzonden

€ 22,50
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Verrassingsbox Klein - 6 producten

Door de coronacrisis zitten veel ondernemers met hun handen in het haar. Maar jij kan ze een extra steuntje in de rug geven door onze verrassingsbox te bestellen. En zo pak je ook samen met ons voedselverspilling aan!

Wat er in de box zit?

Da's een verrassing! Jouw box wordt gevuld met 6 producten van onze ondernemers op basis van beschikbaarheid. Maar een ding kunnen we wel verklappen: ze zijn allemaal verrukkelijk én gemaakt van ingrediënten die anders verspild zouden worden.

Weggeven?

Wil je de box cadeau doen? Of wil je de box niet bij jezelf, maar bij een ander laten bezorgen? Geen probleem! Vul bij het afrekenen eenvoudig een ander bezorgadres is en wij regelen de rest. Goed bezig!

Grote aantallen bestellen?

We krijgen veel aanvragen vanuit bedrijven, instellingen en organisaties. Logisch, want ook zij willen hun bijdrage leveren aan een betere wereld met minder voedselverspilling. Wil je ook graag jouw medewerkers, leveranciers en/of klanten verrassen met onze unieke boxen? Laat het ons weten. Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@verspillingisverrukkelijk.nl.