Surprise Box - Medium
Surprise Box - Medium

Draag jij je steentje bij tegen voedselverspilling? Met deze duurzame Surprise Box red je een heleboel producten van verspilling én steun je de ondernemers die zich hier dagelijks voor inzetten.

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, nog dezelfde dag verzonden

€ 25,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Let op: plaats je een grote bestelling? Dan kan de levertijd iets langer duren dan je van ons gewend bent.

De Surprise Box van Verspilling is Verrukkelijk is een ideaal én verantwoord cadeau richting (thuis)medewerkers, bijvoorbeeld voor een vrijdmiddagborrel, maar natuurlijk ook perfect om een jarige mee te verrassen of gewoon jezelf. Alle producten in de box zijn gemaakt van ingrediënten die anders verspild zouden worden. Laat je verrassen door 7 unieke producten die stuk voor stuk op hun eigen manier bijdragen aan de klimaatdoelstelling SDG 12.3: 50% minder voedselverspilling in 2030. Dat is nog eens verrukkelijk!

Inhoud

Da's een verrassing! Jouw box wordt gevuld met 7 producten van onze ondernemers op basis van beschikbaarheid. Maar één ding kunnen we wel verklappen: ze zijn allemaal verrukkelijk én gemaakt van ingrediënten die anders verspild zouden worden.

Weggeven?

Wil je de box cadeau doen? Of wil je de box niet bij jezelf, maar bij een ander laten bezorgen? Geen probleem! Vul bij het afrekenen eenvoudig een ander bezorgadres is en wij regelen de rest. Goed bezig!

Grote aantallen bestellen?
We krijgen veel aanvragen vanuit bedrijven, instellingen en organisaties. Logisch, want ook zij willen hun bijdrage leveren aan een betere wereld met minder voedselverspilling. Wil je ook graag jouw medewerkers, leveranciers en/of klanten verrassen met onze unieke boxen? Laat het ons weten. Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@verspillingisverrukkelijk.nl.