No Waste Box XL No Waste Box XL No Waste Box XL No Waste Box XL
No Waste Box XL No Waste Box XL No Waste Box XL No Waste Box XL
No Waste Box XL
Draag jij je steentje bij tegen voedselverspilling? Met deze duurzame No Waste Box red je een heleboel producten van verspilling én steun je de ondernemers die zich hier dagelijks voor inzetten.

Standaard levertijd

2 tot 5 werkdagen*

€ 55,00
Prijs per stuk (inclusief btw)
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
*Let op: plaats je een grotere bestelling van meer dan 5 boxen? Dan kan de levertijd iets langer duren dan je van ons gewend bent.

De No Waste Box XL van Verspilling is Verrukkelijk is een ideaal én verantwoord cadeau richting medewerkers, bijvoorbeeld voor een vrijdmiddagborrel, als duurzaam kerstpakket, maar natuurlijk ook perfect om een jarige mee te verrassen of gewoon jezelf en je eigen borrelgasten. Alle producten in de box zijn gemaakt van ingrediënten die anders verspild zouden worden. Laat je verrassen door unieke producten die stuk voor stuk op hun eigen manier bijdragen aan de klimaatdoelstelling SDG 12.3: 50% minder voedselverspilling in 2030. Dat is nog eens verrukkelijk borrelen! 

Inhoud**:
A Better Bite - Peer
Pineut - Soepstarter
Instock - Pieper Bier
Brewlicious - Bar Appel & Kaneel
THIJS-drinks - Granaatappel Aardbei
GRO - Krupi Chips
Potverdorie! - Pruim-Gember Spread
De Fruitmotor - Krenkelaar Appelsprankel 250ml (0%)
Roze Bunker - Gekke Bessen siroop
Twisted Jam
Unwaste - Handzeep koffiedik/sinaasappel
Van Eigen Deeg - Circulariekoek
De Fruitmotor - Krenkelaar Appelcider 250ml
Wholy Greens - VeggiPasta
The Ketchup Project - Tomatenketchup 250 ml
De Tweede Jeugd - Crostini
Yespers - Smoothiespread Framboos & Appel
Candy Converters - Conscious Confetti

Optioneel: Dutch Design Wine Chair 'Verspillingskruk' t.w.v. 6,95 euro (kies voor cadeauverpakking)

Dutch Design Wine Chair 'Verspillingskruk'
De Dutch Design Wine Chair vrolijkt elk interieur meteen op. De kruk is gebruiksvriendelijk, multi-inzetbaar en gemaakt van stevig FSC eco karton. Laat jouw No Waste Box XL bezorgen met de Dutch Design Wine Chair als verpakkking en gebruik hem daarna voor vele doeleinden zoals: bijzettafel of nachtkastje, het opbergen van tijdschriften, speelgoed, kabeltjes, boeken, blokken hout en accessoires. Afmeting: 37x37 (lxb). 

**Ook wij houden natuurlijk niet van verspilling! Het kan daarom soms voorkomen dat de boxinhoud (minimaal) kan varieren van de afbeelding en genoemde producten. We vervangen het ontbrekende product altijd door een (verspillingsvrij) product van dezelfde waarde.

Grote aantallen bestellen? Neem contact op voor een box op maat!
We krijgen veel aanvragen vanuit bedrijven, instellingen en organisaties. Logisch, want ook zij willen hun bijdrage leveren aan een betere wereld met minder voedselverspilling. Wil je ook graag jouw medewerkers, leveranciers en/of klanten verrassen met onze unieke boxen? Bijvoorbeeld als relatiegschenk of duurzaam kerstpakket? Laat het ons weten. Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@verspillingisverrukkelijk.nl.