⟵ Alle ondernemers / Kromkommer

Kromkommer maakt verspilling verrukkelijk

Facts

Redt voedsel van:
Telers

En maakt hiervan:
Soep van kromme groente

Website Kromkommer
www.kromkommer.com  ⟶

Kromkommer

Zo’n 10% van al het groente en fruit in Nederland wordt verspild vanwege ‘looks’ of overproductie. Terwijl er met de smaak niets mis is. Dat is toch krom? Tweebeenpenen, overgebleven tomaten en courgettes met een kras: Kromkommer houdt van anders en geeft deze kromme groente een ereplekje in de lekkerste pure kromme groente soep. Zo maken we samen van krom het nieuwe recht!

Kromkommer producten

Knolselderijsoep

Soep

Omschrijving:
Wij geven de uit de kluiten gewassen, gescheurde, eigenwijze, harige, bekraste, karaktervolle en vooral… lekkere knolselderij een ereplekje in onze soep. Wist je dat in iedere zak knolselderijsoep maar liefst 150 gram knolselderij verstopt zit? Zo kun je na het eten van dit soepie gaan pronken met je heldenstatus!

Smaak:
Hartverwarmend met appel en tijm

Inhoud:
570ml

Courgettesoep

Soep

Omschrijving:
Stoere courgettes met krassen en exemplaren met een maatje meer: come to Kromkommer! Wij geven deze vriendelijke groene jongens een plaatsje in deze zachte, zwoele soep. Want je wist het vast al lang: mooi groen is niet lelijk. Met dit soepie red je maar liefst 170 gram van onze kromme courgettes. Yipppieyeee!

Smaak:
Courgette

Inhoud:
570ml

Koele soep

Gazpacho

Omschrijving:
Gazpacho maar dan lekker op zijn Nederlands; met veel overgebleven snoeptomaatjes en sappige kromme komkommers. Deze soep eet je lekker koel en is tijdelijk verkrijgbaar tijdens de zomerperiode. Met deze soep red je maar liefst 340 gram gekke groente en ben je op slag een gekke groente held woopwoop!

Smaak:
Frisse komkommer en snoeptomaat

Inhoud:
570ml

Pastinaaksoep

Soep

Omschrijving:
Grote pastinaken, kleine pastinaakjes, pastinaken met een plekje of exemplaren met meer dan één beentje? Kom maar bij ons! De kromme pastinaken zijn (nog) niet populair in het winkelschap. Daarom redden wij ze en geven we ze een ereplekje in deze zachte soep. Met een tikje steranijs voor een vleugje fris is deze soep een echte allemansvriend. Je redt met deze soep 155 gram van onze witte vrienden. Whoohooooo!

Smaak:
Pastinaak met een tikkie steranijs

Inhoud:
570ml

Tomaat-rozemarijnsoep

Soep

Omschrijving:
Tweelingtomaten, tomaten met een krasje of tomaten die niet perfect rond zijn… We love them! Ze komen helemaal tot hun recht in deze zachte soep met een vleugje rozemarijn. Met dit soepje red je maar liefst 360 gram van deze rode rakkers. Booyah!

Smaak:
Tomaat met een vleugje rozemarijn

Inhoud:
570ml

Tomatensoep

Soep

Omschrijving:
Tomatensoep zoals je hem zelf thuis ook zou maken; met veeeeel tomaat, een tikkie zuur en als extra verrassing hele snoeptomaatjes. Daar word je blij van! Met deze soep red je maar liefst 500 gram gekke tomaten en ben je op slag een kromkommer held.

Smaak:
Met hele snoeptomaatjes

Inhoud:
570ml

Wortelsoep

Soep

Omschrijving:
Wij zijn dikke vrienden met tweebenige wortels en hebben deze een plekje geven in deze bijzondere soep. Een beetje fris en lekker kruidig, maar ook weer niet té, waardoor deze soep een allemansvriend is. En, je red maar liefst 160 gram van onze wortelvrienden. Bam!

Smaak:
Wortel met een scheutje sinaasappelsap

Inhoud:
570ml

Pompoensoep

Soep

Omschrijving:
Pompoenen verspillen omdat ze niet voldoen aan de perfecte maten? No way! Wij zijn gek op anders en geven de mini-maatjes een plekje in deze soep. Dit pompoensoepie is lekker zacht en romig, met een pittig oosters tintje van gember, koriander en komijn. En, je red maar liefst 235 gram pompoentjes van de biovergister. Hoppa!

Smaak:
Pompoen met een oosters tintje

Inhoud:
570ml

Zoete Aardappelsoep

Soep

Omschrijving:
Een zoete aardappel met een plekje op de huid? Of juist dat exemplaar met een verkleurd uiteinde? Bij ons zijn ze allemaal welkom. Wij geven deze imperfecte zoete vrienden een ereplekje in deze kruidige soep met een snuf kerrie, jummie! Je redt met deze soep 215 gram zoete aardappelen.

Smaak:
Met een snuf kerrie

Inhoud:
570ml

Andere producten