Instock maakt verspilling verrukkelijk

Facts

Redt voedsel van:
De supermarkt

En maakt hiervan:
Speciaalbier en granola

Website Instock
www.instock.nl  ⟶

Instock

Instock zet sinds 2014 voedselverspilling op de kaart. Dat doen ze door te koken met onverkochte producten uit de supermarkt. Zo wordt brood van een dag oud een heerlijke broodpudding en wordt een rimpelige paprika gebruikt voor een pittig soepje. Maar daar houden ze niet op! Sinds kort brouwt Instock namelijk ook bier van geredde aardappels en gered brood en maken ze granola van het overgebleven bierbostel.

Instock producten

Pieper Bier

Speciaalbier

Smaak:
Pale Ale

Inhoud:
33cl

Omschrijving:
Pieper Bier is gemaakt van geredde aardappels. Dit verrassend frisse speciaalbier smaakt als een heerlijke Pale Ale. Met één Pieper Biertje red je zeker twee aardappels van de verspilling!

Bammetjes Bier

Speciaalbier

Omschrijving:
Bammetjes Bier is gemaakt van gered brood. Dit verrassend frisse speciaalbier smaakt als een heerlijke Weizen. Met één Bammetjes Biertje red je zeker twee boterhammen van de verspilling!

Smaak:
Weizen

Inhoud:
33cl

Instock Granola

Ontbijtgranen

Omschrijving:
Instock Granola is gemaakt van bierbostel, het moutrestant dat overblijft na het brouwen van bier. Bierbostel is normaal gesproken een restproduct, maar wordt nu gebruikt voor Instock’s knapperige en vezelrijke granola.

Smaak:
Amandel, kaneel, honing

Inhoud:
350g

Andere producten