Oma Dee – Hete Badjak
De sambal Chef’s van Oma Dee maken sambal met een heel eigentijds tintje. En voor deze Hete Badjak gaan ze ook op de duurzame tour! Ze gebruiken hiervoor de pepers die niet mooi genoeg zijn voor het schap, maar nog wel super zijn van kwaliteit. Dat maakt dit de eerste ‘No Waste Sambal’ op de markt! En ook nog eens vers gemaakt. Deze Badjak is bereid zonder (kalium)zout en is natuurlijk geconserveerd. Dat maakt het tot een gezonde alleskunner voor beginners en echte kookliefhebbers.
Inhoud:
200ml
Ingrediënten:
PEPERS 43%, gemberwortel, SOJAOLIE, ui, knoflook, limoenblad, azijn, citroengras, laoswortel, natuurlijkcitroenzuur, palmsuiker, laurierblad, bioconserveer
Voedingswaarden per 100 gram:
Energie 172KJ
Vet 8.9 g
waarvan verzadigd 1.35 %
Koolhydraten 21.5 g
waarvan suikers 15.2 g
Vezels 4.4 g
Eiwit 1.5 g
Zout <0.06 g
Instructie voor gebruik:
eet puur, op toast of crostini, mix door stamppotten of op je broodje gebakken ei, marineer- of kook er mee of op het randje van je bord naast je nassi
Bewaaradvies:
in de koelkast, staat op etiket
Informatie