⟵ Alle ondernemers / Food Fellows

Food Fellows maakt verspilling verrukkelijk

Facts

Redt voedsel van:
Telers

En maakt hiervan:
Soepen en sauzen

Website Food Fellows
www.foodfellows.nl  ⟶

Food Fellows

Food Fellows maakt de lekkerste soepen en sauzen van de uitvallers van onze Harvest House telers. Deze tomaten en paprika’s hebben het groentenschap niet gehaald omdat ze te rijp zijn of losgekomen zijn van de tros maar barsten wel van de smaak. Food Fellows maakt hier smaakvolle producten van: van een aromatische Tomatenblend basissaus, Souperdelicous tomatensoep tot goedgevulde Lazy Fellow pastasaus.

Food Fellows producten

Tomatoblend van Food Fellows

Smaak:
Tomaat

Inhoud:
550 gram

Omschrijving:
De perfecte basis voor 1001 gerechten. Met een pure smaak en heel makkelijk in gebruik. ‘Last but not least’: wij gebruiken voor de productie van 1 kilo van deze heerlijke saus exact 1 kilo tomaten, zo verspillen we niets en geniet jij van een eerlijke smaak.

Souperdelicious van Food Fellows

Smaak:
Tomaat

Inhoud:
550 gram

Omschrijving:
Dit is de ‘real deal’ tomatensoep met wortel en ui: gemaakt van 84% verse, frisse groente. Zonder onnodige toevoegingen en met een laag zoutgehalte zorgen we voor een heerlijke pure smaak. We gebruiken 100% van de tomaat en minder water en dat proef je!

The Pasta Fellow van Food Fellows

Smaak:
Kruidige pastasaus

Inhoud:
550 gram

Omschrijving:
Deze saus is voor iedereen die houdt van lekker eten, maar soms gewoon weinig tijd heeft om te koken. Wij maken het graag makkelijk met een frisse saus voor pasta’s en lasagnes die voor 97% uit groenten bestaat.

Andere producten