Borrel Box
Borrel Box
Deze duurzame borrelbox is er zeker eentje die je wilt unboxen tijdens een vrijdagmiddagborrel, op een zonnige weekenddag of gewoon tijdens een feestje.

Standaard levertijd

2 tot 5 werkdagen*

€ 30,00
Prijs per stuk (inclusief btw)
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
*Let op: plaats je een grotere bestelling van meer dan 5 boxen? Dan kan de levertijd iets langer duren dan je van ons gewend bent.

De borrelbox van Verspilling is Verrukkelijk is een ideaal én verantwoord cadeau richting medewerkers, bijvoorbeeld voor een vrijdmiddagborrel, als kerstpakket, maar natuurlijk ook perfect om een jarige mee te verrassen of gewoon jezelf en je eigen borrelgasten. Hiermee til je elke borrel naar een hoger niveau! Alle producten in de box zijn gemaakt van ingrediënten die anders verspild zouden worden. Laat je verrassen door unieke producten die stuk voor stuk op hun eigen manier bijdragen aan de klimaatdoelstelling SDG 12.3: 50% minder voedselverspilling in 2030. Dat is nog eens verrukkelijk borrelen! 

Inhoud**: 
THIJS-drinks - Granaatappel Aardbei
Van Eigen Deeg - Circulariekoek
De Fruitmotor - Krenkelaar Appelcider 250ml 
GRO - Krupi Chips
Brewlicious - Bar Appel & Kaneel
Roze Bunker - Gekke Bessen siroop
De Tweede Jeugd - Crostini
Instock - Pieper Bier
Candy Converters - Conscious Confetti

**Ook wij houden natuurlijk niet van verspilling! Het kan daarom soms voorkomen dat de boxinhoud (minimaal) kan varieren van de afbeelding en genoemde producten. We vervangen het ontbrekende product altijd door een (verspillingsvrij) product van dezelfde waarde.

Grote aantallen bestellen? Neem contact op voor een box op maat!
We krijgen veel aanvragen vanuit bedrijven, instellingen en organisaties. Logisch, want ook zij willen hun bijdrage leveren aan een betere wereld met minder voedselverspilling. Wil je ook graag jouw medewerkers, leveranciers en/of klanten verrassen met onze unieke boxen? Bijvoorbeeld als relatiegschenk of duurzaam kerstpakket? Laat het ons weten. Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@verspillingisverrukkelijk.nl.