Ticket Delicious Waste POP-UP restaurant 13 oktober + Kookboek
Ticket Delicious Waste POP-UP restaurant 13 oktober + Kookboek

Samen dineren én voedselverspilling tegengaan op 13 oktober: reserveer nu je ticket!

€ 49,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Delicious Waste POP-UP restaurant - 13 oktober (inclusief Delicious Waste kookboek van € 16,99 voor € 10,00)

Verspilling is Verrukkelijk! En omdat we iedereen willen laten ervaren hoe verrukkelijk verspilling kan zijn, starten we tijdens de Verspillingsvrije Week (7 t/m13 september 2021) van Samen Tegen Voedselverspilling met de verkoop van couverts voor het Delicious Waste POP-UP restaurant

Op woensdag 13 oktober openen we de deuren van ons Delicious Waste POP-UP restaurant. Dit doen we in restaurant Instock in Amsterdam, die tijdens deze avond helemaal in het teken zal staan van Delicious Waste. Een echte Delicious Waste take-over dus!

Op deze avond serveren we een compleet verzorgd 3-gangenmenu, geinspireerd op het kookboek Delicious Waste en bereid met reststromen en de producten van de ondernemers achter Verspilling is Verrukkelijk. Dat is een avond heerlijk dineren én tegelijkertijd voedselverspilling tegengaan: win-win!

Het menu blijft een verrassing, maar we kunnen alvast verklappen dat dit met de crew van restaurant Instock een waar 'no waste' feestje wordt met de lekkerste gerechten. Kom jij bij ons dineren op 13 oktober? 

Delicious Waste POP-UP restaurant
Samen dineren én voedselverspilling tegengaan

Ticketprijs: € 49,00 (inclusief het kookboek Delicius Waste van € 16,99 voor € 10,00)
Woensdag 13 oktober | Inloop 18:30-19:00 uur | Start diner om 19:00 uur
Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, vol is vol! (Kosteloos annuleren tot 1 week vantevoren)

✓ Compleet verzorgd 3-gangenmenu
✓ Locatie: restaurant Instock Amsterdam (Czaar Peterstraat 21)
✓ Gerechten geinspireerd op het Delicious Waste kookboek en bereidt met reststromen of producten o.b.v. reststromen
Ticketprijs € 49,00 voor 3 gangen inclusief tafelwater én een hardcopy van het Delicious Waste kookboek van € 16,99 voor € 10,00, overige dranken zijn exclusief
✓ Menu is geschikt voor vegetariers

Heb je bepaalde allergieën of intoleranties waar we rekening mee moeten houden? Laat het ons weten via kim@verspillingisverrukkelijk.nl onder vermelding van je naam en ordernummer. 

Let op: bij binnenkomst wordt jouw coronatoegangsbewijs of 'coronapas' gescand. Door middel van een QR-code die je via de CoronaCheck-app kan opvragen, is het mogelijk een negatieve test, vaccinatie- of herstelbewijs te tonen.

Informatie