⟵ Alle ondernemers / Coco Conserven

Coco Conserven maakt verspilling verrukkelijk

Facts

Redt voedsel van:
Overschotten en reststromen van telers, jagers en groothandels

En maakt hiervan:
Culinaire conserven

Website Coco Conserven BV
ww.cococonserven.nl  ⟶

Coco Conserven BV

Coco Conserven biedt tegenwicht aan de vers-hype en zet traditionele conserveringsmethoden in om voedselverspilling tegen te gaan. Door in te blikken omzeilen we de energie-slurpende en voedsel-verspillende vers-logistiek. We maken overschotten houdbaar op culinaire wijze. Zo zorgen we dat de oogst zijn waarde behoudt en dat we goed kunnen eten in een mum van tijd.

Coco Conserven producten

Wilde Ganzen Rillettes

Smaak:
Rillettes op klassiek frans recept met laurier en zwarte peper

Inhoud:
90 gram per blikje

Omschrijving:
In Nederland is er een overschot aan wilde ganzen. Ze eten de graslanden van boeren kaal die bedoeld zijn als veevoer en ze vormen een gevaar voor het vliegverkeer rondom Schiphol. Mooi wild vlees met een kleine footprint dus super duurzaam. Alleen weten Nederlanders niet goed wat te koken met gans. Dus met al dat ganzenvlees wordt niets gedaan. Zonde! Wij maken er een klassieke rillettes van voor op de borrelplank, in salades of als voorgerecht.

Vegetarische/veganistische soep (Ribolitta – Toscaanse boerensoep)

Smaak:
Toscaanse boerensoep met palmkool en hollandse citroenboontjes

Inhoud:
770 gram per blik / 2 kommen

Omschrijving:
Ribollita is een stevige boeren soep uit Toscane met brood, bonen en kool. We gebruiken de Hollandse citroenboontjes van de familie Smak, palmkool van Nederlandse grond en gerecycled brood van de Tweede Jeugd. Lekker met parmezaan, geroosterd brood en olijfolie. Genoeg voor 2 kommen. Vegetarisch/veganistisch.

Pastasaus (Ragu Classico)

Smaak:
Klassieke pastasaus

Inhoud:
410 gram per blik / 2 personen

Omschrijving:
Een goede pastasaus staat normaal gesproken uren op het vuur te pruttelen. Weinig mensen hebben daar de tijd en het geduld voor. Door onze pastasaus in te blikken kun je toch een goed gegaarde pastasaus serveren in een mum van tijd.

Ragu Classico kun je met elke soort pasta eten, de meest klassieke vorm is tagliatelle. Maak de pasta af door er wat parmezaanse kaas over heen te raspen.

Andere producten