Ga samen met ons de strijd tegen voedselverspilling aan!

Zakelijk bestellen voor eigen gebruik of wederverkoop? Geen probleem!

Als je een bedrijf bent en interesse hebt in de producten van Verspilling is Verrukkelijk, dan horen we dat graag van je. Het is namelijk mogelijk om zakelijk te bestellen. Wil je onze producten inkopen met de bedoeling ze zelf te verkopen? Of heb je een hotel, restaurant, ben je eigenaar van een (speciaal-)winkel, conceptstore of wil je onze producten gebruiken voor (bedrijfs-)catering of jouw bedrijfskantine en wil je graag onze producten inkopen? Ook dat is geen enkel probleem. Inkopen doe je eenvoudig in onze digitale groothandel. Je maakt eenvoudig een account aan en kan per handelseenheid (omdoos/collo) bestellen tegen aantrekkelijke prijzen (ex BTW). Wij sturen jouw de producten op en factureren je maandelijks achteraf. Sluit je aan bij onze circulaire revolutie!

Ik heb nog geen account. Hoe kan ik een account aanvragen?

Maak hier online een account aan. Vergeet niet je Bedrijfsnaam, KvK-gegevens en BTW-nummer in te vullen. Vervolgens beoordelen wij jouw aanvraag en keuren we, indien we verder niets missen, jouw account goed. Zodra dit is gebeurd ontvang je hierover bericht. Vanaf dat moment kun je zakelijk bestellen door in te loggen op onze digitale groothandel.

Ik heb al een account. Waar kan ik een zakelijke bestelling plaatsen?

Log in en plaats je bestelling!

Ik wil geen account om te bestellen. Ik wil graag eerst een offerte. Hoe vraag ik een offerte aan?

Het is mogelijk om een offerte te maken met jouw wensen. Bijvoorbeeld voor de verkoop van grote aantallen of specifieke boxen. Ga naar het offerteformulier om direct een offerte aan te vragen of neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden!Direct zakelijk bestellen? 

  1. Nog geen account? Maak er hier eentje aan!
  2. Al wel een account? Log hier in en plaats je bestelling!
  3. Vragen? Mail ons hier!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.