Ga samen met ons de strijd tegen voedselverspilling aan!
filter_list

Filter

Willicroft

Willicroft is een plantaardig kaasbedrijf met de missie om de beste plantaardige kazen te creëren voor liefhebbers van zuivel kaas. Met Moeder Natuur als CEO heeft Willicroft de belangen van de planeet boven alles gesteld. Oprichter Brad Vanstone werd zich een aantal jaar geleden steeds meer bewust van de impact van de mensheid op de opwarming van de planeet. Hij besefte dat de meest impactvolle persoonlijke verandering die hij kon aanbrengen, zijn dieet was.
 
In 2018 begon Brad zijn eerste plantaardige kaas te verkopen op markten en in speciaalzaken door heel Amsterdam. Inmiddels heeft Willicroft verschillende plantaardige kazen op de markt gebracht, is het team flink uitgebreid en liggen de producten in de schappen in meer dan 450 winkels. Dit bewijst voor Willicroft dat deze generatie het vertrouwen heeft in de positieve verandering die we allemaal kunnen maken.

Afval is een onvermijdelijk onderdeel van het maken van voedsel, maar dat afval hoeft niet weggegooid te worden. Een van de zelfgemaakte culturen van Willicroft is rejuvelac, waarvoor quinoa wordt gefermenteerd. Aan het einde van dit kweekproces blijven er stapels gefermenteerde quinoa over. Om verdere verspilling te voorkomen, werkt Willicroft samen met Andres Jara, een lokale chef-kok. Andres werkte creëerde een heerlijke mosterd met de textuur van volkoren en de smaak van Djorn. De droom van iedere mosterdliefhebber!Weergave:
 

Facts

Redt voedsel van:
Restromen van eigen producten

En maakt hiervan:
Mosterd

Website Willicroft:
www.willicroft.com


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies