Ga samen met ons de strijd tegen voedselverspilling aan!
filter_list

Filter

Wild-Catch

De top drie van vis die gegeten wordt in Nederland is Kweekzalm, Tonijn en Pangasius. Vis van ver, vis gekweekt op o.a. ver weg gevangen vis en antibiotica, vis die bedreigd wordt en niet zelden per vliegtuig ingevlogen wordt. Doodzonde! We wonen in het meest water- en visrijke gebied van de wereld. Én we wonen bij een zee die het best beheerd en gemonitord wordt.

Wild-Catch maakt heerlijke producten (zoals curry en kroketjes) van bijvangst en reststromen uit de Noordzee die anders rechtstreeks in de prullenbak belanden.

Bij Wild-Catch geloven ze in een wereld waar meer plantaardig gegeten wordt, maar waar we ook op een goede manier gebruik maken van de dierlijke eiwitten die de natuur ons biedt.

Daarom produceren ze alleen producten met mooie wildgevangen vis uit de Noordzee (FAO 27-IV om precies te zijn), die onbedoeld in de netten is terechtgekomen. De zogenaamde bijvangst. Het gaat hierbij om de Schar en de Bot, maar ook delen die bij het fileren overblijven terwijl het vaak de meest vette en lekkerste stukken zijn. Denk aan de buikjes, de wangetjes, de vetrandjes van Koolvis, Schol, Makreel. De neusjes van de zalm zeg maar!Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Gerookt makreel loempiaatje

Gerookt makreel loempiaatje

Op basis van offerte

visibility

Noordzee Curry

Noordzee Curry

Op basis van offerte

visibility

Noordzeekroketje

Noordzeekroketje

Op basis van offerte

Facts

Redt voedsel van:
Visverwerkende bedrijven

En maakt hiervan:
Kant-en-klaar producten op basis van bijvangst en andere reststromen

Website Wild-Catch:
www.wild-catch.nl


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.