Borrel Box
Borrel Box

Deze duurzame borrelbox is er zeker eentje die je wilt unboxen tijdens een vrijdagmiddagborrel, op een zonnige weekenddag of gewoon tijdens een feestje.

Standaard levertijd

2 tot 4 werkdagen

€ 35,00
Prijs per stuk (inclusief btw)

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
Let op: plaats je een grote bestelling? Dan kan de levertijd iets langer duren dan je van ons gewend bent.

Kerstpakketten 2021
Wil je deze box graag inzetten als kerstpakket? Vermeld dit dan in de opmerkingen aan het einde van het bestelproces. De uitleverdatum van onze kerstpakketten valt in de week van 13 december.


De borrelbox van Verspilling is Verrukkelijk is een ideaal én verantwoord cadeau richting (thuis)medewerkers, bijvoorbeeld voor een vrijdmiddagborrel, maar natuurlijk ook perfect om een jarige mee te verrassen of gewoon jezelf en je eigen borrelgasten. Hiermee til je elke borrel naar een hoger niveau! Alle producten in de box zijn gemaakt van ingrediënten die anders verspild zouden worden. Laat je verrassen door 9 unieke producten die stuk voor stuk op hun eigen manier bijdragen aan de klimaatdoelstelling SDG 12.3: 50% minder voedselverspilling in 2030. Dat is nog eens verrukkelijk borrelen! 

Inhoud*: De Tweede Jeugd - Crostini - GRO – Krupi Chips - Van eigen deeg – Circulariekoek - ThijsThee – IJsthee zwarte thee, appel, brandnetel - Instock – Bammetjes Bier - Krenkelaar – Appelcider (6,5%) 250 ml - Krenkelaar – Appelsprankel (0%) 250 ml - Yespers – Cashew & Macadamia snack - Spread-it – Spread-it Kruiden

*Ook wij houden natuurlijk niet van verspilling! Het kan daarom soms voorkomen dat de boxinhoud (minimaal) kan varieren van de afbeelding en genoemde producten. 

Grote aantallen bestellen?
We krijgen veel aanvragen vanuit bedrijven, instellingen en organisaties. Logisch, want ook zij willen hun bijdrage leveren aan een betere wereld met minder voedselverspilling. Wil je ook graag jouw medewerkers, leveranciers en/of klanten verrassen met onze unieke boxen? Laat het ons weten. Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@verspillingisverrukkelijk.nl.