Ga samen met ons de strijd tegen voedselverspilling aan!
filter_list

Filter

Lowlander Beer

Aangezien Nederland, of 'Low Lands' een land is onder zeeniveau, groeien wij Nederlanders op met een gezond respect voor de natuur. Het is een kwestie van evenwicht: net zoals het vinden van de juiste combinatie van botanicals - of kruiden, specerijen en fruit - om unieke, verfrissende dranken mee te brouwen. Zo is het ook met de natuur: wanneer er meer wordt onttrokken dan teruggegeven, moet de balans worden hersteld.

Lowlander Beer richt zich op vier hoofdthema's om zo de positieve impact binnen het bedrijf te kunnen vegroten: verspilling, klimaatverandering, biodiversiteit en dieren in het wild.

From waste to taste - dat proef je letterlijk in de botanisch gebrouwen bieren. Door te reduceren, hergebruiken en recyclen waar en wanneer ze kunnen, optimaliseren ze wat eerder al gebruikt is. Zo geven ze bij Lowlander Beer een nieuw leven en een nieuwe betekenis aan waardevolle reststromen die nog steeds bijzonder smaakvol zijn. Van het hergebruiken van overgebleven sinaasappelschillen uit de horeca voor onze 0.00% Wit tot het brouwen met sparrennaalden van afgedankte kerstbomen voor de Winter I.P.A.Weergave:
 

Facts

Redt voedsel van:
O.a. horeca en kerstbomen

En maakt hiervan:
Botanische bieren

Website Lowlander Beer:
www.lowlander-beer.com/responsibility/


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies