Ga samen met ons de strijd tegen voedselverspilling aan!

Kerstpakket bestellen

Vier een verspillingsvrije kerst met het kerstpakket van Verspilling is Verrukkelijk

Een tafel vol eten, cadeaus en gezellig samenzijn: we noemen het niet voor niets the most wonderful time of the year. Kerst is een heerlijke tijd. Helaas is dit ook hét seizoen waarin we het meeste voedsel verspillen, zo'n 124 miljoen euro aan eten maar liefst. Dat is niet alleen heel erg zonde, het is ook onnodig. De ondernemers van Verspilling is Verrukkelijk laten zien hoe je ingrediënten die anders geen waarde meer zouden hebben, kunt verwerken tot een waardevol product. Denk aan soep van overgebleven groenten, koekjes gemaakt van oud brood en bananenbrood gemaakt van geredde bananen. Help jij mee om voedselverspilling te verminderen? We're better together!
Draag bij aan het behalen van klimaatdoelstellingen met SDG 12.3

Voedselverspilling met 50% verminderen in 2030

Waarom zou je als organisatie bij willen dragen aan minder voedselverspilling? Door producten aan te bieden van Verspilling is Verrukkelijk draag je als organisatie bij in het realiseren van Sustainable Development Goal SDG 12.3Tegen 2030 de voedselverspilling in winkels en bij consumenten per capita halveren en voedselverlies reduceren in de productie- en bevoorradingsketens, met inbegrip van verliezen na de oogst.

Met een kerstpakket op maat of de samengestelde No Waste Christmas box help je als organisatie bij het behalen van de klimaatdoelstellingen en voldoende goed voedsel voor onze groeiende wereldbevolking. Een mooie kerstgedachte toch?


Neem direct persoonlijk contact op voor een kerstpakket op maat.

 


Verspillingsvrij kerstpakket op maat

Zelf een verspillingsvrij kerstpakket samenstellen? Vanaf een afname van 50 boxen is het mogelijk om een kerstpakket op maat te bestellen met producten naar keuze van onze 26 ondernemers:

A Better Bite - AND Cheesetrade - Botanic Bites - Candy Converters - De Fruitmotor - De Tweede Jeugd - De Verspillingsfabriek - Donny Craves - Falafval - Food Fellows - Gro - Instock - IntelligentFood - Pineut - Potverdorie! - Roze Bunker - SUNT Food - The Ketchup Project - Twisted - THIJS-Drinks - Unwaste - Van Eigen Deeg - Wholy Greens - Wild-Catch - Willicroft - Yespers

No Waste Christmas box

Maak samen het verschil: we're better together!

Voor afnames van 1-50 kerstpakketten hebben we een samengesteld kerstpakket: onze No Waste Christmas box. Zien jullie het als organisatie wel zitten om Nederland één van de eerste landen ter wereld te maken die voedselverspilling in 2030 met 50% vermindert? Verras ontvangers met een compleet en origineel kerstpakket met producten die bijdragen aan het terugdringen van voedselverspilling. De samengestelde No Waste Christmas box bestaat uit 12 producten:

Food Fellows – Easy Tomato Base
De Tweede Jeugd - Crostini
GRO – Krupi Chips
Van Eigen Deeg – Circulariekoek
ThijsThee – Ijsthee zwarte thee, appel, brandnetel
The Ketchup Project – Tomatenketchup
Instock – Bammetjes Bier
Potverdorie! – Pruim-Gember Spread
Krenkelaar – Appelsprankel (0%) 250 ml
Yespers – Crackers Spelt & Bostel
Spread-it – Spread-it Kruiden
De Verspillingsfabriek – Heel veel soeps; Tomaat paprikaWederverkopen

Ben je handelaar of tussenleverancier van kerstpakketten en geïnteresseerd om onze pakketten te verkopen? Dat kan! Informeer hier naar onze samenwerkingsmogelijkeden.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies