Champignon crème soep - Verspillingsfabriek
Een heerlijke soep met Champignon crème, hiermee red je vele champignons! Van kopjes en kontjes van tomaten tot stronken broccoli en van snijresten tot te kleine uien; van al deze verspilde groenten maakt De Verspillingsfabriek heerlijke soepen. Het is hun droom om zoveel mogelijk groenten te redden en de grootste soepfabriek van Nederland te worden. Plus: hiermee creëren ze meer werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een echte win-win situatie! De soepen van De Verspillingsfabriek bestaan uit verse ingrediënten, zonder onnatuurlijke e-nummers.
Ingrediënten
Ingrediënten: water, 30% champignon, slagroom [slagroom (MELK), stabillisator (carrageen)], creamer [zonnebloemolie, glucosestroop, melkeiwitten (MELK), antiklontermiddel (siliciumdioxide)], gemodificeerd maïszetmeel, bouillon [zout, plantaardige olie (raapzaad, zonnebloem), glucosestroop, aardappelzetmeel, palmvet, gistextract, uienolie, specerijen, uipoeder, aroma, gehydrolyseerd soja-eiwit (SOJA)], bieslook, witte wijn, emulgator (kalium en natrium trifosfaten, kalium en natrium difosfaten), zout, zonnebloemolie, knoflook, uipoeder, witte peper.
Instructie voor gebruik
Bereidingsinstructies: Soep verwarmen in een pannetje, hierbij voortdurend roeren.
Bewaar advies
Gebruiks- en bewaarinstructies: Donker bewaren bij 15-25°C. Na openen gekoeld bewaren (max. 7°C) en beperkt houdbaar.
Inhoud
575 gram