Ga samen met ons de strijd tegen voedselverspilling aan!
filter_list

Filter

De Verspillingsfabriek

De laatste hap, het frietje onder in de zak, die kleine druif aan de tak, de druppel wijn onderin je glas of de yoghurt in het pak die-er-nog-wel-zit-maar-zich-niet-makkelijk-laat-vangen. Bij De Verspillingsfabriek gaan ze er voor. ‘Samen halen we álles eruit wat erin zit’. Dat is het motto.
 
De Verspillingsfabriek redt overgebleven groenten van telers, versnijders en groothandels. Deze groenten worden afgedankt omdat ze afwijken in kleur, vorm of maat. Maar smaak zit van binnen! Bij De Verspilllingsfabriek maken ze er de lekkerste soepen van. 

Neem bijvoorbeeld tomaten. De kopjes en kontjes neemt de Verspillingsfabriek voor een eerlijke prijs af bij McDonalds. Anders verdwijnen ze in de biovergister. De uien en paprika’s komen van (groente)versnijders, hun afnemers willen geen kopjes en kontjes dus ook die heerlijke stukken verdwenen voorheen in de vergister. En dan zijn er groenten die de dupe zijn van bepaalde feestdagen. Zoals Halloween. De overschotten pompoen en de te kleine exemplaren (want: niet perfect dus niet in het schap) worden verwerkt tot heerlijke pompoensoep. De soepen van De Verspillingsfabriek bestaan uit verse ingrediënten, zonder onnatuurlijke e-nummers.

In De Verspillingsfabriek werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, want talent verspillen vinden zij ook zonde. Deze kanjers zijn het kloppend hart van de fabriek. Elke dag zorgen zij ervoor dat het proces door gaat en dat alle producten klaar staan voor vertrek naar de volgende bestemming.Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Heel veel soeps - Champignon crème

Heel veel soeps - Champignon crème - 570 ml

Op basis van offerte

visibility

Heel veel soeps - Romige tomatensoep

Heel veel soeps - Romige tomatensoep - 570 ml

Op basis van offerte

visibility

Heel veel soeps - Tomaat paprika

Heel veel soeps - Tomaat paprika - 570 ml

Op basis van offerte

visibility

Heel veel soeps - Ui

Heel veel soeps - Ui - 570 ml

Op basis van offerte

Facts

Redt voedsel van:
Telers, versnijders en groothandels

En maakt hiervan:
Heerlijke soepen en sauzen

Website De Verspillingsfabriek:
www.deverspillingsfabriek.nl


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies