Crostini Crostini
Crostini Crostini
Crostini
Crostini - 130 gram
Vraag offerte aan
 
Op verlanglijst

De Tweede Jeugd - Crostini
De crostini's van De Tweede Jeugd zijn gemaakt van over geproduceerd brood. Dit is brood dat overblijft in de bakkerij en dus nog niet eens een ereplekje heeft kunnen scoren in het schap. Zonde! Daar wisten deze chef’s dus wel raad mee. De crostini's worden gebakken met huisgemaakte knoflookolie en een snufje zeezout, zwarte peper en rozemarijn. Lekker bij een borrel, of om gewoon zo uit je vuist op te eten.

Inhoud:
130 gram

Ingrediënten: 
Ingrediënten: Verschillende broden bevattende (tarwebloem, tarwedesem, speltbloem, volkoren speltdesem, roggebloem, gedroogd zuurdesem, zonnebloempitten, lupinegries, zout, lijnzaad, havervlokken, sesamzaad, tarwegluten, speltmoutbloem, speltvlokken), rozemarijnolie (arachide-olie geinfuseerd met rozemarijn), zeezout, zwarte peper.

Allergie-Informatie: 
Gluten, peulvruchten, sesam, lupine. Wordt verwerkt in een bakkerij waar ook noten, zaden en pinda worden verwerkt.

Instructie voor gebruik: 

Crostini zijn toastjes, maar dan met een chique Italiaans woord. Deze crostini worden gemaakt van overgeproduceerd brood; dat is brood dat over blijft in de bakkerij en dus nog niet eens in de winkel heeft gelegen! Ze worden gebakken met huisgemaakte knoflookolie en een beetje zeezout, zwarte peper en rozemarijn. De lekkerste toastjes om iets op te smeren, of om gewoon zo uit het vuistje op te eten!

Bewaaradvies: 
Koel en donker, buiten direct zonlicht bewaren. Na openen beperkt houdbaar.

Informatie

Artikelnummer
TJ001
Minimale THT
180 dagen
Koel / Vries / DKW
DKW
Inhoud CE
130 gram
Gewicht CE
130 gram
EAN CE
8719326227672
Verpakking
Zak
Scanbaarheid
Ja
Eenheden / Collo
18
Eenheden / Pallet
792
Collo / Pallet
44
EAN Collo
18719326227662
Lagen / Pallet
8
GS1 DAS?
Nee